فروش عصاره زعفران سراج

فروش عصاره زعفران سراج

عصاره زعفران سراج

زعفران سراج دارای مشتقاتی از جمله عصاره زعفران می باشند که بر روی بسته بندی آن به صورت عصاره زعفران سراج نوشته شده و به فروش می رسد.

عصاره زعفران سراج

عصاره زعفران سراج

عصاره زعفران سراج با دارا بودن کیفیت بالا از سال های شروع کیفیت توانسته مشتریان زیادی را جذب خود کند.
بیشترین عاملی که موجب افزایش روز افزون مشتری های این عصاره می شود ثابت بودن کیفیت محصولات این برند بوده و همین امر موجب گسترش آن در سراسر کشور شده است.
که سایت آنلاین فروش این عصاره توانسته تهیه ی آن را برای مشتریان راه و به صرفه کند.

اقلیم لازم برای کشت زعفران

مناطق نیمه گرمسیری از جمله محیط های مناسب برای کشت زعفران می باشد.
زمستان های ملایم و تابستان های گرم و خشک میتواند بهترین شرایط برای رشد زعفران باشد.
در دوره ی استراحت این گیاه که در واقع همان فصل زمستان است بارندگی بسیار مضر بوده و می تواند باعث توقف رشد این محصول شود.
ترکیبی از خاک رس و شن می تواند بهترین خاک از نظر سبکی برای کشت زعفران باشد.
زعفران های سراج در واقع از مهد تولید زعفران در ایران می باشند و مشتقات آن مانند عصاره زعفران آن نیز دارای همان کیفیت ها است.

عصاره زعفران سراج

فروش اینترنتی عصاره زعفران سراج

از جمله روش های فروش کالا در روش های نوین فروش اینترنتی می باشد.
از آنجا که عصاره های زعفران اصل به سختی قابل تشخیص می باشند فروشگاه های اینترنتی با بوجود آوردن ارتباطی مبنی بر اعتماد بستری را فراهم آورده اند که مشتریان با خیال راحت کالای خود را خریداری کرده و با قیمتی متناسب با کیفیت بدون واسطه و به صورت مستقیم از تولیدکنندگان تهیه کنند.
همچنین از تورم های ایجاد شده در بازار کم شده و موجب یکسان سازی قیمت ها در بازار می شود.

عصاره زعفران سراج

نکات مهم درباره نگهداری زعفران

برای نگهداری زعفران باید نکاتی را مورد توجه قرار دهید تا به مرور زمان با کاهش کیفیت و خواص آن روبرو نباشیم:

  •  نگهداری زعفران در ظرف های شیشه ای و یا فلزی باعث بالارفتن ماندگاری آن شده،بنابراین از نگهداری آن در طروف پلاستیکی خودداری کنید.
  • در ظرفی که برای نگهداری زعفران از آن استفادت می کنید باید کاملا بسته باشد تا رطوبت و هوا به داخل آن نفوذ پیدا نکند.
  • دم کردن زعفران به مدت طولانی باعث از بین رفتن طعم و عطر واقعی آن می شود بنابراین به محض خوردن بوی زعفران به مشامتان آن را از روی حرارت بردارید و احازه دهید خنک شود.
  • برای تولید رنگ و بوی بیشتر زعفران بهتر است آن را بکوبید،اما وجود شرکت هایی که اقدام به عرضه ی زعفران های پودر شده می کنند کار ما را راحت و آسان کرده است.
سوال داری، من اینجام!